Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magyarorszag ingatlan

2011.04.10


A tíz legújabb tagja az Európai Uniónak, Magyarország a leggyorsabban növekvő gazdaság. Ennek eredményeként azok a külföldi állampolgárok, hogy kihasználta a liberalizáció megkezdődött előfordulhat az ingatlan adott ország törvényei az élvezett egy nyereséges állapot során az elmúlt három évben.

Érdekes, hogy a legnagyobb blokk a külföldi állampolgárok, hogy vásárol ingatlant Magyarországon Írországból. A fennmaradó csoportok külföldi állampolgárok általában származik néhány más európai uniós országok.

·         http://www.cognigencorp.com/index.php/member/28350/

·         http://www.creativeinc.ie/index.php/member/26625

·         http://www.davidmoore.cc/index.php/member/13058/

·         http://www.diabetesmiracle.org/index.php?/forums/member/32500/

·         http://www.dlmethod.com/forum/member/136400/

·         http://www.dvrc-or.org/domestic/member/17422/

·         http://www.eapnetwork.ca/member/29061/

·         http://www.ehx.com/forums/member/91279/  
A magyar nemzeti kormány tett, következetes és összehangolt erőfeszítést vonzza a külföldi befektetéseket az országban. Ebben a tekintetben a magyar kormány dolgozott szándékosan liberalizálására az ingatlan törvények ebben az országban, hogy az ingatlan befektetési és egyéb gazdasági részvételét Magyarországot vonzóbbá tegyék a külföldi állampolgárok.

Befektetési célú ingatlanok Magyarországon

Sok külföldi állampolgárok is csatlakoztak együtt magyarokkal egy egész sereg különböző típusú ingatlan befektetési vállalkozások. Ezek a transznacionális közös vállalatok találtak egy egész sor különböző típusú ingatlan állományával. Például a multinacionális partneri alakultak az ipari, kereskedelmi és még lakóingatlan arénában.

·         http://www.heroic-productions.com/member/9172/

·         http://www.horshamjoggers.co.uk/index.php/member/18630/

·         http://www.kinnks.com/blog/index.php/member/15653/


A legtöbb ingatlan elemzők, akik jártasak a magyar ingatlanpiac javasolják, hogy a külföldi állampolgár érdekeltek az ingatlant Magyarországon kell keresni a régebbi ingatlanok alaposabb városrészek vagy övezetekben. Ez az ajánlás igaz, hogy egy külföldi állampolgár kíván befektetni kereskedelmi vagy lakóingatlan.

Ezek az ingatlan szakértők és elemzők számol, hogy a felértékelődés ezen régebbi tulajdonságok örülnek jelentősen, miután átesett egy szerény összeget rehabilitáció után vásárolt. Valóban, ezek a számol be, hogy az értéke ezeknek a régebbi ingatlanok - mind a kereskedelmi és lakossági - nem örülnek felfelé a 30%-os éves ... hihetetlen vissza.

·         http://www.ejf.org.uk/EEC/index.php/member/73812/

·         http://www.emilyprogram.com/member/25589/

·         http://www.ericvanrompuy.be/ee/index.php/member/20782/

·         http://www.franceskay.co.uk/index.php/member/15821/

·         http://www.freechurch.org/index.php/member/34994/

·         http://www.gal.org.uk/index.php/forums/member/13749/

·         http://www.goodmusica.com/index.php/member/12995/


A magyar főváros, Budapest levezette a legnagyobb összeget a külföldi ingatlanbefektetéseket az elmúlt évtizedben. Mivel a Duna fut egészen a város, a folyó, hogy egy fontos európai vízi úton, a tőke természetes az ingatlan és a kapcsolódó típusú beruházások.

Lakossági Ingatlan Magyarországon

Mikor jön a családi házak, mint már érintettem korábban, az otthonok több létrehozott negyedek - régebbi ingatlanok - általában szilárd beruházásokat a külföldi állampolgár. Az értéke ezeknek a tulajdonságoknak - követően is csak szerény összegű felújítási munka - emelkedik egy jelentős összeget minden egyes évben. Jelenleg az érték az ilyen típusú ház nő értéke az arány 27-30%-ot évente.


·         http://www.kwanlindun.com/forums/member/47987/

·         http://www.leadershipmenomoneefalls.org/index.php/member/13239/

·         http://www.londonbridgehospital.com/member/20800/

·         http://www.marinenz.org.nz/index.php/member/35500/Van néhány újabb építési fejlesztésre a tervezőasztalon lévő és építés alatt különböző részein az ország. Noha vannak vonzó pont ezeket a tulajdonságokat, mint általában, ezek az otthonok - amint kész - egyszerűen nem érzékelem értékben, amelyek a régebbi lakóhelyül.

Lakóingatlanok - Apartmanok Magyarországon

·         http://www.mediamonitoringafrica.org/index.php/member/19436/

·         http://www.moore-pr.com/member/14350/

·         http://www.moorewatch.com/index.php/forums/member/120477/

·         http://www.mylocalhealth.com/forum/member/6333/

·         http://www.nakuspmusicfest.ca/index.php/member/20910/

·         http://www.nashvillenews.org/index.php/member/109071/


A lakások iránti kereslet Magyarországon nagyon erős ezen a napon és az életkor. Külföldi állampolgárok teszik ki jelentős hányadát az embereknek a száma, aki lehet találhatók purchasing apartments Magyarországon során az adott évben. Továbbá, és érdekes módon, az ír teszik ki a legjelentősebb blokk a külföldi állampolgárok, akik vásárolnak lakások Magyarországon.