Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


iPad 2 hasznalata - 2011 cikk

2011.10.14

iTunes Otthon megosztása lehetővé teszi a zenék és videók a iOS 4,3 eszközt, ami nagyon jó. Nincs szükség USB szinkron minden darabja a média, és ez hasznos, ha nincs hely a szinkron a teljes gyűjtemény. Mint Otthon megosztása a számítógép, számítógép iTunes könyvtár és a iPad 2 kell ugyanazon a WiFi hálózaton (nem lehet stream az otthoni számítógép, miközben ül a szomszédos Starbucks).

iOS 4,3 hozzáteszi lehetőség az oldalsó gomb ellenőrző képernyő tájolását zár vagy járhat el némítás kapcsoló, és ez működik, az eredeti iPad is. Tekintettel arra, mennyire érzékenyek az iPad gyorsulásmérő is, mi vagyunk villanyozva.

Az iPad egy forradalmi darab technológia: ez volt az első intuitív, szórakoztató és széles körben hozzáférhető fogyasztási tablettát. Egy könnyen azzal érvelnek, hogy létrehozta a teret. Ezt tökéletesen jól tette, vonzó és annak ellenére, hogy árkategóriában, amely egybeesett a laptop, hogy többmillió. Az iPad 2 egy folyamatra: gyorsabb és vékonyabb. Az élmény marad, mert fut ugyanaz az operációs rendszer, ugyanaz a stadion alakja és mérete, és ugyanazt a kijelző, mint az eredeti modell.

Ez nem jelenti azt, hogy nem egy nagy tábla, mert minden bizonnyal az egyik legjobb. De ha már héjjal ki egy iPad, nincs nagy ok arra, hogy vesz egy iPad 2 (más, mint amit csak akar egyet!). Mivel a verseny melegszik több 10 "Android tabletta, a webOS TouchPad és a BlackBerry ötletekbõl hamarosan, az Apple vezető is rontja hosszú távon. De amíg az említett platformokra szert hatalmas könyvtár tabletta alkalmazások és vásárolható / bérelhető videó, hogy az iTunes büszkélkedhet, az Apple vezető marad biztonságos. Érdekes lesz látni, mi történik, 1-2 év múlva: az Android növekedés és érettség enni az iPad dominanciája, mivel az iPhone?

Pro: Mint mindig iOS, az iPad 2 szórakoztató és könnyen használható. Gyors, vékony, jól néz ki és egy kicsit könnyebb, mint az első generációs iPad. Éles, világos, színes 9,7 "IPS kijelző ujjlenyomat-bevonat és a széles látószöget biztosít. Bőséges választéka elérhető alkalmazások, súlyosan impozáns könyvtár csúcskategóriás 3D játékok és sok gyermek alkalmazások, könyvek és játékok.

Con: Apple iOS korlátozta a hatalom felhasználók: még mindig nincs file manager, vagy közvetlen hozzáférést biztosít a fájlrendszer. Mindent át kell vinni az iTunes és vezetékek különböző fájltípusok gyakran töredezett belül iTunes szinkronizálás beállításait. Nem kütyü, és nincs testreszabás után háttérképet és hangokat. Szeretnénk látni egy valamivel magasabb felbontású kijelző jobb a webböngészés, képnézegető és táblázatkezelő megtekintésére. Nem bővítőhely, VGA és HDMI adapter szükséges külön megvásárolható.