Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Autó biztosítás 2011 ben

2011.12.28

Autó biztosítás megvédi pénzügyi veszteség, ha egy baleset. Ez egy szerződés közted és a biztosító társaság. Ön vállalja, hogy kifizeti a díj és a biztosító vállalja, hogy megfizeti a veszteségek meghatározott a politika.

Autó biztosítás nyújt vagyon, felelősség és az orvosi ellátást:
 

    Tulajdon lefedettség fizet kárt vagy ellopása autója.
    Fedezetkiterjesztő fizet a jogi felelősséget, hogy mások testi sérülést vagy anyagi károkat okozhat.
    Az orvosi ellátást fizeti a költségek kezelésének sérülések, a rehabilitáció és néha elveszett a bérek és temetési költségek

Az auto politikai tartalmazhat egy hat lefedettség években. Minden lefedettség ára külön-külön.
 
1. Testi sértés Felelősség (BI)

Ez a fedezet vonatkozik sérüléseket, hogy a kijelölt vezető, illetve kötvény, mert valaki másnak. Ön és családtagjai szerepel a politika is vonatkozik vezetés közben valaki más autó, engedélyükkel.
 2. Orvosi kifizetések sérülése Protection (PIP)
 
Ez a fedezet fizet kezelésére sérülések a vezető és utasai a biztosított autót.
 
3. Tulajdon kárfelelősség
 
Ez a fedezet fizet kárt neked (vagy valaki az autót az Ön engedélyével) okozhat, hogy valaki másnak a tulajdonát.
 
4. Ütközés

Ez a fedezet fizet kárt az autó eredő ütközés egy másik autó, tárgy vagy eredményeként essek át. Ugyancsak fedezi a kárt okozta gödrök. Ütközés lefedettség általában eladott levonható a $ 250 és $ 1000-minél magasabb a levonható, az alsó a prémium.
5. Átfogó auto
Ez a fedezet téríti meg a veszteség lopás vagy sérülés által okozott valami más, mint egy ütközés egy másik autóval, vagy tárgy, mint a tűz, leeső tárgyak, rakéták, robbanás, Autó biztosítás, földrengés, szélvihar, jégeső, árvíz, vandalizmus, zavargás, vagy lépjen kapcsolatba a állatok, mint a madarak vagy a szarvas. Átfogó biztosítás is megtéríti, ha a szélvédő repedt, vagy összetört. Néhány cég kínál üveg lefedettség vagy anélkül levonható. Államok nem követeli meg, hogy vásárol ütközés vagy teljes körű biztosítást, de ha van egy autó hitel, a hitelező is ragaszkodnak magánál, amíg a hitel megtérült.

 6. Biztosítatlan és Underinsured autós Coverage (UI, UIM) Ez a lefedettség téríti meg, a saját családjából, vagy a kijelölt vezető, ha az egyik meg is sújtotta a biztosítással nem rendelkező vagy a hit-and-run driver. Underinsured autós lefedettség jön szóba, ha egy at-hiba vezető nem rendelkezik elegendő biztosítás kell fizetnie a teljes veszteség. Ez a fedezet is véd meg, ha hit, mint egy gyalogos http://www.autoinsurancequotesonly.com/

Vannak még más jellegű kört lehetőségeket szükség lehet magasabb fokú védelmet baleset esetén vagy veszteség.